Skip to main content

Η αγωνιστική περίοδος 2019

H εμφάνιση των αθλητριών και αθλητών μας κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου του 2019, με την εμπνευσμένη καθοδήγηση των προπονητών μας, υπήρξε εξαιρετική σε όλες τις κατηγορίες.
Ειδικότερα στην κατηγορία των ΝΕΩΝ Α-Γ, οι ΝΕΟΙ άνδρες μας , μετά από αξιοθαύμαστη προσπάθεια κατέλαβαν την ΠΡΩΤΗ θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας αυτής.
Επίσης, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Α-Γ , η ομάδα των Γυναικών μας, ύστερα από μια συγκλονιστική, εμφάνιση αναδείχτηκε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Ελλάδος, προσφέροντας στο σύλλογο μια ακόμη σπουδαία διάκριση στη δύσκολη αυτή κατηγορία.
Στο αγώνισμα των σκυταλοδρομιών, 6 ομάδες μας κέρδισαν μετάλλια σε πανελλήνια Πρωταθλήματα.
Σε ατομικό επίπεδο 32 αθλητές και αθλήτριες κατέκτησαν μετάλλια στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, άλλοι 17 κατετάγησαν στις τελικές οχτάδες, ενώ 9 αθλητές μας αγωνίστηκαν με τις Εθνικές ομάδες κατακτώντας 8 μετάλλια.
Σε διεθνές επίπεδο, σπουδαίες διακρίσεις σημείωσαν οι πρωταθλητές μας.
Μιλτιάδης Τεντόγλου. Ο χαρισματικός άλτης και πρωταθλητής Ελλάδος στο Μήκος, με επιδόσεις παγκοσμίου επιπέδου, κατέκτησε 4 χρυσά μετάλλια σεμεγάλες ευρωπαικές διοργανώσεις και 1 αργυρό στη συνάντηση Ευρώπης –Αμερικής.
Η επίδοσή του μάλιστα 8.38μ στο Ευρωπαικό πρωτάθλημα Κλειστού στίβου, αποτελεί και Νέο Πανελλήνιο Ρεκόρ κλειστού στίβου.
Τατιάνα Γκούσιν. Η πρωταθλήτρια του ύψους κατέλαβε την 6η θέση στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα Ομάδων, ενώ η επίδοσή της 1. 94 , αποτελεί τη δεύτερη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στη χώρα μας.
Επί πλέον, η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου ήρθε 2η στα 1.500μ στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κλειστού στίβου, ενώ και ο Χρήστος Κοτίτσας πήρε την 3η θέση στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα.
Οι μεγάλες προσπάθειες των αθλητών μας, έφεραν τις εξαιρετικές επιτυχίες με τις οποίες το τμήμα Στίβου, για δεύτερη φορά μετά το 2016, αναδείχτηκε
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΛΛΑΔΟΣ για το 2019
Η επιτυχία αυτή είναι εντυπωσιακή, συγκινητική και πολύ τιμητική για όλους τους συντελεστές και δικαιώνει και τις πολύχρονες προσπάθειες όλων μας που έχουμε την ευθύνη λειτουργίας του Γ.Σ.Κηφισιάς, μας γεμίζει περηφάνεια, αλλά και δημιουργεί πρόσθετες ευθύνες για τη διατήρηση του συλλόγου στο κορυφαίο επίπεδο.
Οι προπονητές που με υπομονή, επιμονή και μεθοδικότητα οδήγησαν τους αθλητές τους να πρωταγωνιστούν στα πανελλήνια πρωταθλήματα, και που δικαιωματικά τους ανήκει ένα μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας,είναι οι.
Δημ.Σιούντρης, Τρ.Παπαευαγγέλου, Βασ. Μεγαλοοικονόμου, Ιωάννα Σιώμου, Χρήστος Παπαχρήστος, Χρύσανθος Καρούζος, Γιώργος Κουκουβιτάκης, Ντόρα Φίλιππα και Θεόδ. Ζιντζόβας, αλλά και οι ομοσπονδιακοί προπονητές Γιώργος Πομάσκι και Σπύρος Βασδέκης που προπονούν αθλητές μας.
Όμως, ένα αγωνιστικό τμήμα για να έχει σταθερότητα και μέλλον σε υψηλό επίπεδο, πρέπει να στηρίζεται σε ισχυρές βάσεις, που στην περίπτωσή μας είναι τα τμήματα υποδομής και ανάπτυξης και τα οποία λόγω της ιδιαίτερης ευαισθησίας τους, φροντίζουμε να λειτουργούν στις πλέον κατάλληλες συνθήκες.
Τις υπηρεσίες τους στα τμήματα αυτά προσφέρουν με μεγάλη επιτυχία οι προπονητές Χρύσανθος Καρούζος και Θοδωρής Ζιντζόβας στο προαγωνιστικό και οι προπονήτριες Ντόρα Φίλιππα και Ζωή Τσατσαρώνη στις ακαδημίες.
Γενικός αρχηγός του τμήματος στίβου είναι το μέλος του Δ.Σ. Βασίλης Φίλιππας

πρωταθλητής, στίβος


Έλα να
γυμναστούμε παρέα

Γυμναστικός Σύλλογος Κηφισιάς

Δημοτικό Στάδιο Ζηρίνειο
Λεωφόρος Κηφισίας 192,
14574, Κηφισιά

Τηλ. & Φαξ.: +30 210 8018460 

e-mail: info@gskifissias.gr 

Δευτέρα-Παρασκευή:
17:00-20:00,
Σάββατο:
10:00-13:00

Contact Us