Skip to main content

“Πρασινίζω την κερκίδα- Στηρίζω διπλά”

Tο τμήμα Μπάσκετ του συλλόγου μας, με μεγάλη χαρά υλοποίησε μία ιδιαίτερα σημαντική δράση που είχε ως στόχο την ηθική και οικονομική στήριξη του Αθλητικού Σωματείου  Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες “Οι Καστελλάνοι” .
 Η δράση αφορούσε την προώθηση του αγωνιστικού ιδεώδους και είχε σαν στόχο να ενημερωθούν οι φίλαθλοι και υποστηρικτές του μπάσκετ του Συλλόγου μας για την προσπάθεια που καταβάλλουν σωματεία όπως «Οι Καστελλάνοι» αλλά και τις επιτυχίες τους. 
 Υλοποιήθηκε μέσα από τον σχεδιασμό και πώληση t-shirts με το σύνθημα “Πρασινίζω την κερκίδα- Στηρίζω διπλά”, που πραγματοποιήθηκε στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας κατά τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο και καταφέραμε να συγκεντρώσουμε χρήματα για την ενίσχυση του σωματείου. 
 Αθλητές του σωματείου  “Οι Καστελλάνοι”  ήρθαν με τη σειρά τους στο Ζηρίνειο  και έπαιξαν με τους αθλητές των ακαδημιών μας μπάσκετ το παιχνίδι Boggia σε γιορτή που πραγματοποιήθηκε λίγο πριν τα Χριστούγεννα.  
Στον Γυμναστικό Σύλλογο Κηφισιάς πιστεύουμε ότι ο αθλητισμός είναι για όλους και ο στόχος μας, εκτός από την επιδίωξη αγωνιστικών διακρίσεων, είναι να βοηθάμε στη διαμόρφωση του χαρακτήρα των αθλητών μας με στοιχεία όπως η κοινωνική ευαισθησία, η αυτοπειθαρχία και ο σεβασμός.
Με δράσεις σαν και αυτή το αποδεικνύουμε έμπρακτα,  θα  συνεχίσουμε και στη νέα χρονιά που ξεκινά και ελπίζουμε ότι την προσπάθεια αυτή θα αγκαλιάσουν ακόμα περισσότεροι φίλαθλοι.

Καστελλάνοι, μπάσκετ


Έλα να
γυμναστούμε παρέα

Γυμναστικός Σύλλογος Κηφισιάς

Δημοτικό Στάδιο Ζηρίνειο
Λεωφόρος Κηφισίας 192,
14574, Κηφισιά

Τηλ. & Φαξ.: +30 210 8018460 

e-mail: info@gskifissias.gr 

Δευτέρα-Παρασκευή:
17:00-20:00,
Σάββατο:
10:00-13:00

Contact Us