Skip to main content

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2020

Την Παρασκευή 7.2.2020 στην κατάμεστη αίθουσα «Β.Γκατσόπουλος» του Δημαρχείου Κηφισιάς, ο Γ.Σ.Κηφισιάς έκοψε την Πίτα του και βράβευσε αθλητές, προπονητές, και χορηγούς μέσα σε μια ζεστή και ενθουσιώδη ατμόσφαιρα.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Κηφισιάς , οι υπεύθυνοι του αθλητισμού του Δήμου, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι.
Εκ μέρους της Περιφέρειας παρέστησαν η Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα και η Εντεταλμένη του αθλητισμού της Περιφέρειας.
Επίσης παρέστησαν εκπρόσωποι των ομοσπονδιών ΣΕΓΑΣ, ΕΣΚΑ και ΣΚΟΕ καθώς και άλλων αθλητικών Ενώσεων και Σωματείων.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, στο σύντομο χαιρετισμό του εστίασε ιδιαίτερα στην τεράστια διάκριση του Στίβου, ο οποίος αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδος για το 2019, καθώς και στις μεγάλες διακρίσεις του αθλητή του Στίβου Μιλτιάδη Τεντόγλου.
Βραβεύτηκε επίσης και ο ομοσπονδιακός προπονητής Στίβου κ. Γιώργος Πομάσκι για τη συνολική του προσφορά στον κλασικό αθλητισμό της χώρας μας.
Ακολούθησε προβολή videos με φωτογραφικό και μαγνητοσκοπημένο υλικό από τη δράση όλων των τμημάτων και στη συνέχεια έγινε απονομή τιμητικών πλακετών στους αθλητές που φέτος ξεχώρισαν με τις διακρίσεις τους.
Την ίδια μέρα και ώρα, ο Σύλλογός μας βραβεύτηκε από το Αθλητικό Σωματείο ΑΜΕΑ «Οι Καστελλάνοι» για την υποστήριξη και την προσφορά του στην επιτυχημένη δράση «Πρασινίζω την Κερκίδα-Στηρίζω Διπλά» που πραγματοποιήθηκε τη χρονιά που πέρασε από το τμήμα Μπάσκετ. Στην εκδήλωση τον Σύλλογο εκπροσώπησε ο Υπεύθυνος ακαδημιών μπάσκετ Γιάννης Ψυχογιόπουλος και ο προπονητής και παίκτης της ανδρικής ομάδας Κώστας Παναγιώτου.

2020, βραβευσεις, πίτα


Έλα να
γυμναστούμε παρέα

Γυμναστικός Σύλλογος Κηφισιάς

Δημοτικό Στάδιο Ζηρίνειο
Λεωφόρος Κηφισίας 192,
14574, Κηφισιά

Τηλ. & Φαξ.: +30 210 8018460 

e-mail: info@gskifissias.gr 

Δευτέρα-Παρασκευή:
17:00-20:00,
Σάββατο:
10:00-13:00

Contact Us